İçeriğe geç

Duvar Pası Ne Demek Tdk

Duvar pası anlamı nedir?

Pas veya duvar pası futbol, ​​basketbol ve hentbol gibi takım sporlarında kullanılan en basit hücum taktiklerinden biridir.

Paspal ne demek TDK?

Paspal kelimesinin güncel TDK sözlük anlamı nedir? Cevap: Bakımsız, pasaklı, kirli (kimse, kılık değiştirmiş, vb.)

Pinti ne demek TDK sözlüğü?

Pinti kelimesinin anlamı Türk Dil Kurumu’na göre tartışmalıdır. Bu kelime çok cimri olan insanlar için kullanılır. Bu kelime dilimizde çok sık kullanılır. Pinti kelimesinin eş anlamlısı Hasis’tir.

Keson ne demek TDK?

“Keson nedir?” sorusuna kısaca cevap vermek gerekirse; çalışma alanlarında sıklıkla kullanılan mobil dolaplar, genellikle çekmeceli ve kilitli yapıya sahiptir.

Duvar pası nasıl temizlenir?

Pasın temas ettiği yere limon ve sirke sürülür ve bir süre sonra durulama işlemi tamamlanır. Pas lekelerini çıkarmanın bir diğer yolu da her evde bulunabilen bulaşık deterjanıdır. Bir bardak suya birkaç damla bulaşık deterjanı ekleyin ve bir sünger yardımıyla pasın olduğu yeri temizleyin.

Duvar pası nedir fifa?

Duvar Pası PASS düğmesini aşağı kaydırarak, kontrol ettiğiniz oyuncunun topu pasladıktan sonra kaleye doğru koşmasını sağlayabilirsiniz. Oyuncu ofsayt çizgisine kadar veya topu kaybedene kadar koşmaya devam edecektir.

Kürtçe paspal ne demek?

Bakımsız, pasaklı, kirli (kişi, kostüm vb.)

Paspal ne demek cümle içinde kullanımı?

1. Kepeği bol un: İçine bir miktar paspal karıştırıp fırınlara dağıtırdı (Ömer Seyfeddin). 2. Argo Kötü bir esrar çeşidi.

Peyk TDK ne demek?

Kelime Anlamı: Peyk kelimesi, eski zamanlarda haberleşmede kullanılan, mesaj ileten veya ileten kişi veya haberci anlamına gelmektedir.

Lavuk ne demek?

Genelevde cinsel ilişkiden sonra peçete ve kolonya tutan kişi.

Pürçek nedir TDK?

İnsanın başındaki saçların tamamına değil, sadece şakaklara doğru sarkan kısmına Pürçek/Birçek/Bürçek denir.

Bencil ne demek?

Bencil; yalnızca kendi çıkarlarını düşünen, başkalarının bakış açılarını dikkate almayan ve kendi isteklerini her şeyin üstünde tutan kişileri ifade eder.

Kirloş ne demek TDK?

adj. ve I. (kir benzetmesini kullanarak) günlük konuşma dili. Kirli, pis, özensiz (kişi).

Namüsait ne demek?

✏ Şerefli ne demektir? 🔎 Uygun veya elverişsiz. Arapçadan dilimize giren “uygun” kelimesinin Farsça olumsuzluk ekiyle türetilmesi sonucu ortaya çıkmıştır.

Kiro ne demek TDK?

I. (Kurt. kuro “genç adam”) Argo. Kaba, görgüsüz taşralı kişi: Lumpen kime denir? “Lumpen”, “Maganda”, “Kiro”, “Kitsch”, “Altkültür”…

Paspal mı paspal mı?

Paspal kelimesi Yunanca kökenli bir kelimedir ve dilimizde aktif olarak kullanılmaktadır. Paspal kelimesinin, ihmal edilmiş, düzensiz ve kirli bir kişi anlamı da dahil olmak üzere birden fazla anlamı vardır.

Şapşal ne demek?

aptal, aptal, aptal, aptal, aptal s.

Paskal anlamı nedir?

Pascal, metrik sistemdeki basınç birimidir. Adı Fransız bilim insanı Blaise Pascal’a dayanır. Pascal, SI birim sistemindeki (Uluslararası Sistem) basınç birimidir. “Pa” sembolüyle gösterilir ve bir metrekarelik bir alana düşen bir Newton kuvveti olarak tanımlanır.

Paspane ne demek?

Shabby kelimesinin aslında saf bir anlamı olduğuna inanılıyor. Ancak Türkçede bu kelime “aşağılık, alçak ve iğrenç” anlamına geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ödemeyi Elden Alan Gaziantep Escort